У Дніпрі створили новітній безпілотник: як він виглядає і що вміє

У Дніпрі створили новітній безпілотник: як він виглядає і що вміє -

У Дніпрі створили новітній безпілотник: як він виглядає і що вміє - фото: dnepr.express

Події
01 листопада 2022 10:59

У Дніпрі зібрали унікальний безпілотник "Сайконія". Волонтери передали його представникам патрульної поліції.

Безпілотник "Сайконія" – це громадянська модифікація українського військового безпілотного літального апарату "Лелека 100". Він підходить для повітряної розвідки, картографування місцевості та патрулювання території, повідомляє "Дніпро оперативний". БПЛА може передавати інформацію у реальному часі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Апарат зібрали у Дніпрі. Над ним працювали співробітники компанії DeViRo із її дніпровської філії. Один екземпляр цього пристрою подарували патрульним. Такі літальні апарати можуть ефективно використовуватися як військовими, так рятувальниками та представниками патрульної поліції.

Патрульні за допомогою безпілотника зможуть забезпечити безпеку руху та захистити себе. Поліцейські підтвердили, що цей апарат незамінний та зручний у використанні.

Нагадаємо, що сьогодні вночі окупанти вдарили по Нікопольському району з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. Від ворожих обстрілів постраждали Нікопольська та Марганецька громади. Попередньо відомо, що люди не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах