"Співробітник СБУ" з Дніпропетровщини обіцяв підприємцям уникнути санкцій РНБО

"Співробітник СБУ" з Дніпропетровщини обіцяв підприємцям уникнути санкцій РНБО - фото: ssu.gov.ua

"Співробітник СБУ" з Дніпропетровщини обіцяв підприємцям уникнути санкцій РНБО - фото: ssu.gov.ua

Події
31 жовтня 2022 15:25

СБУ та ДБР затримали у Києві мешканця Дніпропетровщини, який видавав себе за співробітника СБУ та обіцяв одній із комерційних компаній "уникнути" економічних санкцій РНБО.  

Як повідомили в пресслужбі СБУ, шахрай вимагав за це хабар у розмірі 500 тисяч доларів. Також він обіцяв використати свої "зв’язки" у Генпрокуратурі, СБУ та РНБО, які допоможуть закрити кримінальне провадження проти представників цієї компанії. Її керівником був раніше громадянин РФ.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для маскування та щоб втертися у довіру, мешканець Дніпропетровщини представлявся працівником СБУ та використовував підроблене "службове посвідчення". 

Правоохоронці вчасно викрили чоловіка та затримали під час передачі йому 250 тисяч доларів. Також було встановлено, що ним виявився злочинець, якого розшукують та підозрюють в умисному вбивстві.  

Наразі шахраю повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин правопорушення. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах