Як минула ніч на 28 жовтня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 28 жовтня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 28 жовтня у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
28 жовтня 2022 09:28

Усю ніч на 28 жовтня російські війська обстрілювали Нікопольський район у Дніпропетровській області. Загроза обстрілу там зберігалася від учорашнього вечора й до самого ранку – більше восьми годин.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, окупанти били із реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. Під обстріл потрапили три громади – Нікопольська, Марганецька та Червоногригорівська. Люди внаслідок ворожої атаки не постраждали.

Ворог атакував Дніпропетровську область -Ворог атакував Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Нікополі пошкоджені з десяток багатоповерхових та приватних будинків. Обірвані лінії електропередач. У Червоногригорівській громаді пошкоджені дачні будинки та електромережі. Без електрики майже 1 000 родин. Енергетики уже працюють над відновленням.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Росіяни обстріляли Нікопольщину з важкої артилерії -Росіяни обстріляли Нікопольщину з важкої артилерії - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що в інших районах Дніпропетровщини вночі ворожих обстрілів не зафіксовано. Показники радіаційного фону не перевищують допустимих норм. 

Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки -Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

За словами очільника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, по всій лінії зіткнення на Криворізькому напрямку фронту ситуація продовжує залишатися напруженою, динамічною у розвитку подій, але стабільною. Ситуація повністю перебуває під контролем Збройних Сил України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах