Дружина приїхала до пораненого військового у Дніпро і народила у лікарні

Дружина приїхала до пораненого військового у Дніпро і народила у лікарні -

Дружина приїхала до пораненого військового у Дніпро і народила у лікарні - фото: facebook.com/profile.php?id=100063471402935

Події
27 жовтня 2022 15:30

Дружина військового приїхала до лікарні у Дніпрі провідати пораненого чоловіка і народила дитину.

Про довгоочікувану зустріч, медичну допомогу і народження дитини розповіли у пологовому відділенні перинатального центру лікарні №9.

Пара живе у Сумській області і має двох донечок. Як і всі, вони мали плани на мирне життя, але в червні чоловік долучився до Збройних сил України. У цей час жінка вже була вагітна третьою дитиною.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через чотири місяці після поранення військовий лікувався у Дніпрі. Дружина приїхала, щоб провідати його, а потім відразу повернутися додому, щоб там і народжувати. Але пологи почалися раніше – хлопчик народився у дніпровській лікарні.

Лікарі зазначають, що малюк дуже спокійно поводився на міцних батьківських руках.  

- Вітаємо тепер вже багатодітну родину наших співвітчизників і дуже раді, що у свідоцтві про народження маленького хлопчика буде позначено, що він народився саме у місті Дніпро, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у лікарні Мечникова врятували жінку, яка потрапила під ворожий обстріл у Нікопольському районі. У неї серйозна травма хребта.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах