У Дніпропетровській області сьогодні знову будуть вимикати світло: графік

У Дніпропетровській області сьогодні знову будуть вимикати світло: графік -

У Дніпропетровській області сьогодні знову будуть вимикати світло: графік - фото: pexels.com

Події
27 жовтня 2022 09:55

Сьогодні, 27 жовтня, у Дніпропетровській області відбуватимуться стабілізаційні відключення світла. Відповідне рішення прийняв НЕК Укренерго.

Як повідомили у ДТЕК "Дніпровські мережі", світло почали вимикати з 08:00. Відключення кожного клієнта повинно тривати не більше чотирьох годин. Однак світло можуть відключити повторно протягом доби через чотири години, якщо не скасують застосування стабілізаційних відключень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 08:00 до 12:00, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 20:00 до 00:00. При цьому можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Усі населені пункти Дніпропетровської області поділили на групи. Дніпро входить до першої групи відключень. Повний список можна переглянути за посиланням.

Графік відключень електропостачання у Дніпропетровській області -Графік відключень електропостачання у Дніпропетровській області - фото: dtek-dnem.com.ua

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські окупанти запустили по Дніпропетровській області ракету, але наші військові змогли її збити. Тому минулося без постраждалих і руйнувань.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах