У Дніпрі змінили графік відключення вуличного освітлення

У Дніпрі змінили графік відключення вуличного освітлення -

У Дніпрі змінили графік відключення вуличного освітлення - фото: dniprorada.gov.ua

Події
21 жовтня 2022 15:06

У Дніпрі запровадили систему енергозбереження – вуличне освітлення вимикатимуть раніше, а також зміниться графік руху міського транспорту.

Як розповів заступник міського голови Михайло Лисенко, вуличне освітлення у Дніпрі будуть вимикати о 19:00 (раніше це робили о 20:00), а освітлення на мостах – о 24:00. Також буде змінено графік руху міського громадського транспорту. Про це він повідомив в ефірі телеканалу Дніпро TV.

За словами Лисенка, всі прийнятті заходи дають суттєвий результат та допомагаються економити електроенергію. Він підкреслив, що економія ніяк не позначиться на безпеці руху на дорогах, аде роботи світлофорів та освітлення мостів це не торкнеться.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що з сьогоднішнього дня, 21-го жовтня, у Дніпрі зменшили кількість трамваїв, тролейбусів та вагонів метро, які вийшли на маршрути. Транспорт працює в оперативному режимі, тобто не дотримуючись звичайного розкладу руху. Також у вагонах трамваїв та тролейбусів тимчасово не буде працювати опалення.

Жителів Дніпропетровської області закликають заощаджувати електроенергію, поки ситуація з електропостачанням не буде врегульована.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах