Дніпропетровщина входить в режим тотальної економії електроенергії – Лукашук

Дніпропетровщина входить в режим тотальної економії електроенергії – Лукашук -

Дніпропетровщина входить в режим тотальної економії електроенергії – Лукашук - фото: oblrada.dp.gov.ua

Події
20 жовтня 2022 10:35

З сьогоднішнього дня, 20-го жовтня, у Дніпропетровській області вводить режим тотальної економії електроенергії.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук звернувся до жителів Дніпропетровщини з-приводу економії електроенергії. Він зазначив, що ворог не може протистояти нашим ЗСУ, тому цинічно обстрілює об’єкти енергетичної критичної інфраструктури. З 10 жовтня збільшилася кількість таких обстрілів і руйнувань.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Звертаюся до кожного мешканця Дніпропетровщини. Прошу вас з сьогоднішнього дня (20 жовтня – ред.) з 07:00 до 23:00 обмежити споживання електроенергії, вимкнути усі енергоємні прилади. Звертаюсь до бізнесу – вимкніть сітілайти, борди, рекламні щити, підсвітки, скоротіть споживання електроенергії там, де це можливо. Слід розуміти, або ми економимо, або готуємося до відключень. Ворог продовжує обстрілювати критичну інфраструктуру України, тому ми повинні бути готові. Пам’ятаємо, що кожен з нас повинен допомагати нашій країні та енергетикам. Пам’ятаємо, разом переможемо, – зазначив Микола Лукашук.

Нагадаємо, що у зв'язку з частими атаками росіян на українські об'єкти критичної інфраструктури треба дещо економити електроенергію. Так, по всій Україні будуть вводитися обмеження постачання електроенергії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах