На Криворізькому напрямку ЗСУ відбили напад російських диверсантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ відбили напад російських диверсантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ відбили напад російських диверсантів - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
18 жовтня 2022 10:36

На Криворізькому напрямку ворог намагається атакувати українські позиції. Проте йому це не вдається. 

Як повідомив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, ворожа диверсійно-розвідувальна група до взводу намагалася обійти українські позиції поблизу Нової Кам'янки Херсонської області. У стрілецькому бою окупанти зазнали втрат і відійшли на вихідні позиції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, за даними ОК "Південь", армійською та штурмової авіацією ворог чотири рази атакував Великоолександрівську громаду Бериславщини. У відповідь ЗСУ нанесли 11 авіаударів по скупченню особового складу та озброєння противника, а також по позиціях його протиповітряної оборони. 

Так, російська армія втратила 22 окупанти, чотири танки, два міномети, самохідну крупнокаліберну гаубицю "Акація", зенітно-ракетний комплекс "Тор-М2" та три одиниці авто-бронетехніки. Також знищено два склади боєприпасів в Бериславському районі. Пошкоджено один танк, самохідну гаубицю "Мста-С", РСЗВ "Град" та чотири одиниці авто-бронетехніки. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах