Ракетний удар по Дніпру: що зараз з постраждалими

Ракетний удар по Дніпру: що зараз з постраждалими -

Ракетний удар по Дніпру: що зараз з постраждалими - фото: adm.dp.gov.ua

Події
11 жовтня 2022 13:58

Внаслідок ракетного удару по Дніпру 10-го жовтня поранення отримали більше 30 людей. Також збільшилася кількість загиблих.

Станом на ранок 11-го жовтня, на лікуванні перебуває 31 людина. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської ОВА, передає "Суспільне".

Зокрема, на амбулаторному лікуванні перебувають 22 людини, у тому числі 11-річна дитина. Ще дев’ять постраждалих лежать в лікарнях Дніпра. Стан трьох пацієнтів оцінюють як важкий.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, стало відомо, що ще одна людина померла в стаціонарі внаслідок важких поранень. Таким чином, кількість жертв ракетної атаки зросла до п’яти.

Нагадаємо, сьогодні, 10-го жовтня, російські війська масово обстрілювали територію Дніпропетровської області. Є загиблі та постраждалі серед мирного населення. Як повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, окупанти скерували на область більше десяти ракет – чотири з них знищила наша Протиповітряна оборона.

Ворог вдарив по об’єктах критичної інфраструктури, житлових кварталах, зупинках транспорту. Удари завдавали тоді, коли люди просто йшли на роботу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах