Пішов на фронт добровольцем: загинув поліцейський із Дніпра

Пішов на фронт добровольцем: загинув поліцейський із Дніпра -

Пішов на фронт добровольцем: загинув поліцейський із Дніпра - фото: dp.npu.gov.ua

Події
11 жовтня 2022 12:53

Під час виконання службового завдання на Донеччині 27 липня загинув Олександр Коваленко – капітан поліції з Дніпра.

Як розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області, Олександр народився в Одеській області, але з 2008-го року жив та працював у Дніпрі. У правоохоронних органах він почав працювати у 2011-му році у підрозділі особливого призначення, через три роки вже працював у карному розшуку. У 2021-му році Олександра Коваленка призначили оперуповноваженим відділу організації розкриття злочинів проти власності управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Разом з іншими правоохоронцями чоловік добровільно записався до зведеного загону, щоб боронити Україну від російських загарбників. Життя поліцейського обірвалось внаслідок ворожого обстрілу. У вересні йому мало виповнитися 35 років.

Дружина загиблого Інна розповіла, що, коли зустріла Олександра, то одразу зрозуміла, що це чоловік, про якого вона мріяла. За її словами, він був серйозним, уважним і порядним. Їхні стосунки розвивалися досить швидко і вже через три місяці вони одружилися. Потім у них народився син.

Олександр був щасливим батьком -Олександр був щасливим батьком - фото: dp.npu.gov.ua

Олександр постійно телефонував своїм батькам, які мешкають на Одещині. Завжди дослухався до їхніх порад. Чоловік з великою повагою ставився і до свого старшого брата Ігора, який також пішов на фронт з початку повномасштабного вторгнення.

Він був дбайливим чоловіком -Він був дбайливим чоловіком - фото: dp.npu.gov.ua

Керівник поліцейського згадує, що Олександр був прямолінійною та щирою людиною, одразу проявив себе як професійний працівник, завжди сміливо висловлював свої погляди, відверто говорив про все, що думає. Також він чітко та вчасно виконував поставлені завдання.

Олександр Коваленко загинув у Донецькій області -Олександр Коваленко загинув у Донецькій області - фото: dp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах