Що зараз із постраждалими внаслідок ракетного удару по Дніпру

Що зараз із постраждалими внаслідок ракетного удару по Дніпру

Що зараз із постраждалими внаслідок ракетного удару по Дніпру - фото: t.me/borys_filatovv

Події
10 жовтня 2022 17:30

Сьогодні, 10 жовтня, внаслідок ракетних ударів по Дніпру поранено 20 людей. Четверо з них у дуже важкому стані. 

Про це повідомив заступник директора департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської обласної військової адміністрації Олег Григорук. За його словами постраждало 20 людей, п'ять з яких відмовилися від госпіталізації. В момент ракетного удару, вони перебували всередині автобуса за декілька метрів від епіцентру вибуху. Про це повідомляє "Суспільне". 

У лікарнях Дніпра перебувають 15 поранених людей. Четверо з них у дуже важкому стані. Ще дев'ятеро людей у стані середнього ступеню тяжкості. Також постраждав водій автобусу. Він знаходиться в реанімації. 

– Пацієнти в лікарнях в основному з черепно-мозковими травмами, травмами грудної клітини й черевної порожнини. В основному це осколкові поранення, найбільше поранення склом – різані, рубані рани, проникаючі поранення грудної клітини й черевної порожнини, – розповів Олег Григорук.

Нагадаємо, сьогодні, 10-го жовтня, російські війська масово обстрілювали територію Дніпропетровської області. Є загиблі та постраждалі серед мирного населення. Як повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, окупанти скерували на область більше десяти ракет – чотири з них знищила наша Протиповітряна оборона. Ворог вдарив по об’єктах критичної інфраструктури, житлових кварталах, зупинках транспорту. Удари завдавали тоді, коли люди просто йшли на роботу. Відомо, що щонайменше загинули четверо людей, а ще 19 – отримали поранення. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах