З'явилося відео моменту ракетного удару по житловому кварталу в Дніпрі

З'явилося відео моменту ракетного удару по житловому кварталу в Дніпрі

З'явилося відео моменту ракетного удару по житловому кварталу в Дніпрі - фото: dnipro.tv

Події
10 жовтня 2022 13:46

Сьогодні, 10 жовтня, окупанти завдали масованого ракетного удару по Дніпру. Ворожа ракета влучила у житловий квартал. З'явилося відео моменту.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, внаслідок ракетного удару у Дніпрі є загиблі та постраждалі. Остаточна кількість ще не відома. 

Крім цього пошкоджені будинки та будівлі. У квартирах повилітали вікна та двері. Деякі оселі повністю зруйновані.  На дорозі є велика вирва від прильоту ракети. А на деяких вулицях перебої з водопостачанням. 

Нагадаємо, що голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко звернувся до мешканців Дніпропетровщини.  

– З ранку росіяни масовано атакують область та країну. Б’ють по критичній інфраструктурі та житлових кварталах. Терористи воюють з мирними людьми. Будь ласка, залишайтеся в укриттях - не виходьте доки не мине небезпека. Набираємося терпіння. Можуть бути тимчасові відключення води та світла. Але всі служби працюють. І все поновимо так швидко як це можливо. Нас не зламати і не залякати, – написав Валентин Резніченко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах