Борис Філатов прокоментував вибух на Кримському мосту

Борис Філатов прокоментував вибух на Кримському мосту

Борис Філатов прокоментував вибух на Кримському мосту - фото: t.me/TCH_channel

Події
08 жовтня 2022 15:26

Сьогодні зранку, 8 жовтня, на Керченському мосту в анексованому Криму пролунав вибух. Після цього почалася пожежа та у небо здійнявся стовп чорного диму. Згодом було зафіксовано значні руйнування споруди. Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував цю подію.

Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook зазначив, що сьогодні РФ переконалася, що вона ніхто. Тобто, не існує ні її "великої культури", ні "багатовікової історії". Замість цього країна-агресор має співтовариство боягузів, які можуть тільки вбивати.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Знаєте, у чому сьогоднішнє основне досягнення? Ні, не в тому, що наші "пришили бороду" основної логістичної артерії окупаційної армії. А в тому, що вся ця нечисть, яка вважала себе світовим гегемоном і нескінченно кривлялася ракетами і балетом, почала поступово розуміти, що вони – ніхто. Що не існує ні "другої армії світу", ні "великої культури", ні "тисячолітньої історії", а є лише співтовариство боягузів та моральних потвор, – написав Борис Філатов.  

Також у своєму пості він процитував американського сенатора Джона Маккейна.  

– Як правильно сказала велика людина, покійний сенатор Маккейн: "Бензоколонка, що збожеволіла, видає себе за державу". Як шкода, що це стало зрозумілим багатьом тільки зараз, – зазначив Борис Філатов.  

Борис Філатов про вибух на Кримському мостуБорис Філатов про вибух на Кримському мосту - фото: facebook.com/BorysFilatov
 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах