На Криворізькому напрямку ЗСУ відбили три ворожі штурми та атаку диверсантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ відбили три ворожі штурми та атаку диверсантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ відбили три ворожі штурми та атаку диверсантів - фото умовне: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
07 жовтня 2022 10:21

На Криворізькому напрямку ЗСУ успішно виконують бойові завдання та продовжують завдавати значних втрат ворогу.  

Так, за даними Оперативного командування "Південь", ворог здійснив три бойові зіткнення з українськими військовими. Штурмувати наші позиці за напрямком Зелений Гай –Тернові Поди намагався мотострілецький взвод разом з танком, мінометами та БМП. Проте, йому це не вдалося. Ворог зазнав значних втрат та відступив.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також атакувати українські позиції намагалася ворожа диверсійно-розвідувальна група. Російський мотострілецький взвод не мав успіху і зазнав суттєвих втрат. Тому змушений був відступити.  

Протягом бойового дня було знищено шість безпілотників типу "Орлан-10" та один "Махаджер-6" в Бериславському і Миколаївському районах.  

На Бериславщині ЗСУ також ударили по опорним пунктам та районах зосередження сил і засобів противника. Підтверджені втрати ворога складають: 105 окупантів, вісім танків, 18 крупнокаліберних гаубиць "Мста-С" та "Мста-Б", самохідна гармата "Піон", ще одна гармата-гаубиця 152-го калібру, чотири міномети, 15 одиниць авто-бронетехніки, три склади з боєприпасами в Баштанському і Бериславському районах. 

Ще шість одиниць ворожої техніки, серед яких танки, бойова броньована машина, гаубиця та станція радіоелектронної боротьби – суттєво пошкоджені. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах