Корм, консерви, ганчір'я: Філатов закликав дніпрян допомагати тваринам, які постраждали від війни

Філатов закликав дніпрян допомагати тваринам, які постраждали від війни

Філатов закликав дніпрян допомагати тваринам, які постраждали від війни - фото: t.me/borys_filatovv

Події
05 жовтня 2022 15:05

Мер Дніпра Борис Філатов закликав дніпрян та інших українців не втручатися у долю пса Крима, який був поранений під час ракетного удару та допомагати іншим постраждалим тваринам, які знаходяться у КП "Зооконтроль".  

Борис Філатов закликав людей перестати хвилюватися за пса Крима і довіритися фахівцям, які краще знають, як допомогти тварині. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. 

– Я прошу "зоошизу" вгамуватися і перестати розмірковувати на теми: чий насправді собака Крим, чи живі справжні господарі, жив чи не жив собака на два двори, що його погано лікують. Тому давайте ми зараз самі все організуємо. І взагалі варто відправити собаку до Ізраїлю чи Європи, йому там буде краще, – зазначив Борис Філатов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Натомість він закликав небайдужих громадян допомагати іншим постраждалим від війни тваринам. Наразі їх рятують фахівці КП "Зооконтроль".  

– А за ці страшні понад сім місяців війни тут побувало загалом близько тисячі чотирилапих. Тож усім бажаючим бути "причетними" до долі пса Крима, я можу запропонувати підтримати тужливого тибетського мастифа Ваню з Луганщини. Або сумних котиків, яких ми прихистили з розбомбленого будинку на Донбасі, – зауважив мер Дніпра.  

Борис Філатов додав, що тварини потребують сухий корм, консерви та ганчір'я. Не зайвими будуть і кошти.

Проте, за словами Філатова, найкраще рішення і допомога – обрати собі хвостатого друга та забрати його в люблячу сім’ю.  

За додатковою інформацією можна звертатися до КП "Зооконтроль" за номером : 067-908-89-86. 

Тварини із КП "Зооконтроль" потребують сухий корм та консервиТварини із КП "Зооконтроль" потребують сухий корм та консерви - фото: facebook.com/Borys Filatov

Тварини, які знаходяться у КП "Зооконтроль"Тварини, які знаходяться у КП "Зооконтроль" - фото: facebook.com/Borys Filatov

Борис Філатов закликав мешканців Дніпра допомогти тваринам із КП "Зооконтроль"Борис Філатов закликав мешканців Дніпра допомогти тваринам із КП "Зооконтроль" - фото: facebook.com/Borys Filatov

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах