Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині

Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині -

Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині - фото: pexels.com

Події
04 жовтня 2022 13:59

У Дніпропетровській області продовжує зростати кількість захворілих на коронавірус.

Як повідомили у Дніпропетровському ОЦКПХ МОЗ, протягом тижня (з 23 по 29 вересня) в області зареєстрували 3 450 випадків COVID-19. Якщо порівнювати з попереднім тижнем, коли зафіксували 2 429 випадків, то захворюваність на коронавірус зросла на 27,8%.

Станом на ранок 30 вересня, у Дніпропетровській області офіційно захворіли 329 672 людини. Більшість захворілих (92,9%) – це дорослі, всі інші (7,1%) – діти у віці до 17 років. З початку пандемії в регіоні померли 9 943 пацієнта, у яких був лабораторно підтверджений COVID-19. Наразі змогли подолати недугу 313 587 людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом тижня у Кривому Розі зареєстрували спалах коронавірусу серед працівників та підопічних одного з пунктів розміщення внутрішньо переміщених осіб. Захворіли десятеро людей – шестеро підопічних та четверо працівників. Спеціалісти провели епідеміологічне розслідування, організували необхідні протиепідемічні заходи. Ситуація перебуває під контролем.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах