У Кривому Розі попередили про появу жовтих хмар: що це таке

У Кривому Розі попередили про появу жовтих хмар: що це таке -

У Кривому Розі попередили про появу жовтих хмар: що це таке - фото: facebook.com/ArcelorMittalUA

Події
03 жовтня 2022 11:58

Жителів Кривого Рогу на Дніпропетровщині попередили про те, що у небі можуть з’явитися жовті хмари. Це пов’язано з запуском коксових батарей на місцевому підприємстві.

У пресслужбі "АрселорМіттал Кривий Ріг" повідомили, що сьогодні, 3 жовтня, на підприємстві починають вводити в експлуатацію комплекс коксових батарей, які вимушено зупинили після початку повномасштабного вторгнення. Тому 3 і 5 жовтня криворіжці можуть спостерігати періодичні викиди в атмосферу жовтого кольору над заводом. Це пояснили технологічними особливостями пуско-зупинного режиму цих агрегатів. Ефект жовтих хмар є тимчасовим і може спостерігатися над територією коксохімічного виробництва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На підприємстві запевняють, що це нормальний процес, який не повинен стати причиною для хвилювання містян. Також криворіжців попросили за можливості повідомити про це своїх сусідів і знайомих, щоб вони не хвилювалися.

Нагадаємо, що у Криворізькому районі ворог вдарив касетними боєприпасами по людям, які йшли на роботу. Внаслідок атаки поранення отримали 19 працівників підприємства. Одна жінка померла від отриманих травм у лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах