Ще одне місто у Дніпропетровській області повертає масковий режим

Ще одне місто у Дніпропетровській області повертає масковий режим

Ще одне місто у Дніпропетровській області повертає масковий режим - фото: freepik.com

Події
01 жовтня 2022 14:47

У місті Павлоград, що у Дніпропетровській області, вирішили повернути масковий режим. Це пов’язано зі зростанням кількості хворих на коронавірус.  

Так, з 1 жовтня, мешканці Павлограду повинні носити маски у громадських місцях та дотримуватися соціальної дистанції. Про це йдеться у рішенні Павлоградської міської комісії ТЕБ та НС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Масковий режим запровадили також на об’єктах сфери торгівлі, громадського харчування та надання послуг населенню.

Крім цього, керівники підприємств, установ та організацій всіх форм власності мають проводити температурний скринінг працівників. Тих, у кого виявлятимуть підвищення температури тіла, не допускатимуть до роботи.

Також всі заклади Павлограда та громадський транспорт мають бути забезпеченні санітайзерами та дезинфікуючими засобами для обробки рук. 

Нагадаємо, 28 вересня, масковий режим повернули у місто Жовті Води Дніпропетровської області. Це пов’язано зі зростанням захворюваності на коронавірус.

За словами начальниці відділу охорони здоров'я виконкому міської ради Валентини Боки, з початку вересня у місті офіційно зареєстрували 114 випадків коронавірусної хвороби. Це майже втричі більше, ніж минулого місяця. Протягом вересня від ускладнень, викликаних COVID-19, померли дві людини. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах