Збив 3 людей на переході: поліція прокоментувала ДТП у центрі Дніпра

Збив 3 людей на переході: поліція прокоментувала ДТП у центрі Дніпра -

Збив 3 людей на переході: поліція прокоментувала ДТП у центрі Дніпра - фото: dp.npu.gov.ua

Події
26 вересня 2022 14:39

У центрі Дніпра автомобіль збив трьох людей, які переходили дорогу. Серед постраждалих семирічна дитина. У поліції розповіли подробиці.

У ГУ НП Дніпропетровської області повідомили, що ДТП сталася сьогодні, 26-го вересня, близько 10:00 у Центральному районі міста. Правоохоронці з’ясували, що водій Nissan Rogue їхав по вулиці Привокзальній від площі Старомостової у напрямку проспекту Дмитра Яворницького. Він проїхав на червоний сигнал світлофора. У цей час дорогу переходили троє людей – для них якраз горів "зелений". Водій збив пішоходів, а потім втік з місця події.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі чоловіка затримали. Всі обставини ДТП з’ясовують слідчі. За цим факто відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху.

В результаті наїзду постраждали двоє дорослих та семирічна дівчинка. Їх госпіталізували до лікарні. За попередньою інформацією, вони отримали важкі травми. За інформацією ЗМІ, у затриманого водія знайшли російські рублі та телефон з дзвінками на російські номери.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах