У Кривому Розі під час ліквідації наслідків ракетного удару загинув чоловік

У Кривому Розі під час ліквідації наслідків ракетного удару загинув чоловік -

У Кривому Розі під час ліквідації наслідків ракетного удару загинув чоловік - фото: t.me/kt20220224

Події
18 вересня 2022 10:10

У Кривому Розі продовжують ліквідовувати наслідки ракетних ударів по гідротехнічних спорудах міста. На жаль, під час цих робіт загинув один чоловік.

Голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що вже вдалося ліквідувати підтоплення житлових будинків. Загалом відкачали більше двох тисяч кубічних метрів води.

За інформацією Міндовкілля, якість води у річці Інгулець повертається до нормального стану. Ситуація перебуває під контролем. Держекоінспекція також повідомила, що вона почервоніла через попадання в неї залізної руди гематиту. Наразі цей червоний пегмент почав осідати та вимиватися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стан води в Карачунівському водосховищі в нормі, згідно з проведеними лабораторними дослідженнями. Результати відібраних 16 вересня проб води у річці Інгулець в межах Кривого Рогу за 13-ма показниками свідчать, що якість води перебуває в межах нормативних значень для питних потреб.

Щодо ліквідації наслідки ракетних ударів, то Вілкул зазначив, що триває героїчна робота багатьох сотень криворіжців і є позитивні результати. На жаль, вчора, 17 вересня, на ліквідації аварії загинув працівник комунального підприємства "Сансервіс". 38-річний чоловік виконував важливе завдання.

- У нього, як зараз у багатьох цивільних, був свій фронт. І він відстояв його до кінця. Вічна слава герою! – написав Олександр Вілкул.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах