Є постраждалі: у Дніпрі легковик врізався у тролейбус (відео моменту)

Є постраждалі: у Дніпрі легковик врізався у тролейбус -

Є постраждалі: у Дніпрі легковик врізався у тролейбус - фото: tg Труха Днепр

Події
13 вересня 2022 14:19

На вулиці Марії Лисиченко у Дніпрі сталася серйозна ДТП за участі легкового автомобіля та тролейбуса. Є постраждалі, загинула жінка.

За попередньою інформацією, на дорозі зіштовхнулися легковий автомобіль ВАЗ і тролейбус з пасажирами. Удар був такої сили, що передню частину легковика зжало. Момент зіткнення потрапив на камери відеоспостереження. На відео можна помітити, що водій ВАЗу не впорався з керування та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з громадським транспортом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ДТП загинула пасажирка легкового авто. Водія у тяжкому стані госпіталізували у лікарню, повідомляє "Дніпро оперативний". Також тілесні пошкодження отримала жінка, яка їхала у цей момент у тролейбусі. На місці аварії працюють правоохоронці.

Нагадаємо, що нещодавно на трасі у Синельниківському районі сталася смертельна ДТП. Автомобіль ВАЗ-2101 зіткнувся із залізобетонним блоком та загорівся. Також всередині згорілої машини вогнеборці виявили загиблого водія. Співробітники поліції встановлюють обставини ДТП. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах