Учасник "Холостячки" з Дніпра заявив про заручини зі своїм бойфрендом

Учасник "Холостячки" з Дніпра заявив про заручини зі своїм бойфрендом -

Учасник "Холостячки" з Дніпра заявив про заручини зі своїм бойфрендом - фото: instagram.com/diveeasy

Події
12 вересня 2022 17:46

Дніпрянин Андрій Хветкевич, який був учасником другого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка", нещодавно зробив камінг-аут.

Андрій Хветкевич – бізнесмен, плавець та фрідайвер з Дніпра. Він був одним із учасників популярного реаліті-шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Дніпрянин Андрій Хеткевич був учасником "Холостячки" -Дніпрянин Андрій Хеткевич був учасником "Холостячки" - фото: instagram.com/diveeasy

Нещодавно чоловік зізнався, що має нетрадиційну сексуальну орієнтацію. За його словами, тривалий час він керувався стереотипами і не був чесним перед собою. Протягом останнього року Андрій багато думав і розмірковував над собою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тим більше виявилося, що чоловік вже зустрів своє кохання. Його обранцем став колумбієць, якого зовуть Феліпе. У профілі дніпрянина можна побачити декілька їхніх спільних фото.

Андрій зі своїм нареченим -Андрій зі своїм нареченим - фото: instagram.com/diveeasy

Зараз закохані готуються до весілля. Андрій опублікував відео, на якому він зробив Феліпе пропозицію. Чоловік, звичайно ж, погодився. Після цього вони вирушили у невелику відпустку до Європи.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andriy Khvetkevych 🇺🇦 NFT Patent (@diveeasy)

В одному з інтерв’ю Андрій Хветкевич розповів, що вони з нареченим вже думають про дітей. Зокрема, вони обговорювали сурогатне материнство і усиновлення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах