Окупанти вдарили по Дніпропетровщині з "Градів" і "Ураганів"

Окупанти вдарили по Дніпропетровщині з "Градів" і "Ураганів" -

Окупанти вдарили по Дніпропетровщині з "Градів" і "Ураганів" - фото: military-informant.com

Події
12 вересня 2022 09:16

У ніч на 12 вересня російські війська обстріляли два райони Дніпропетровської області – Нікопольський та Криворізький.

Ворог бив по населеним пунктам з реактивних систем залпового вогню "Ураган" і "Град". Нікопольський район накрили вогнем тричі. Окупанти вдарили по Нікопольській, Марганецькій і Червоногригорівській громадах. Внаслідок обстрілів ніхто з місцевих мешканців не постраждав. Пошкоджені приватні будинки, ліцей та електромережі. Масштаби руйнувань ще зясовуються, розповів очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Криворізькому районі російські війська обстріляли Зеленодольську громаду. Внаслідок атаки пошкоджені будинки та газогін. Люди не постраждали.

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула спокійно і без надзвичайних ситуацій. Російських окупантів на території регіону немає.

Росіяни вдарили з РСЗВ по Дніпропетровській області -Росіяни вдарили з РСЗВ по Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У неділю ввечері, 11 вересня, росіяни вдарили по цивільній критичній інфраструктурі, через що у деяких областях, у тому числі Дніпропетровській, зникло електропостачання. За інформацією енергетиків, на ранок з електрикою усі міста та громади нашої області. Все працює у штатному режимі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах