У Дніпрі жінка коригувала ракетні удари по місту та здавала РФ позиції ЗСУ

У Дніпрі жінка коригувала ракетні удари по місту та здавала РФ позиції ЗСУ

У Дніпрі жінка коригувала ракетні удари по місту та здавала РФ позиції ЗСУ - фото: ssu.gov.ua

Події
10 вересня 2022 11:28

У Дніпрі викрили зрадницю, яка передавала ворогу дані про нові військові розробки, коригувала ракетні удари по місту та чекала приходу окупантів.

Як повідомили в пресслужбі СБУ, 62-річна жінка працювала на одному з підприємств ракетно-космічної галузі у Дніпрі. Вона мала проросійські погляди, демонструвала свою позицію в соцмережах та співпрацювала з РФ.  

У Дніпрі СБУ викрила жінку, яка співпрацювала з РФУ Дніпрі СБУ викрила жінку, яка співпрацювала з РФ - фото: ssu.gov.ua

Жінка чекала на окупантівЖінка чекала на окупантів - фото: ssu.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, зрадниця з червня 2022 року передавала співробітнику ФСБ РФ інформацію про новітні українські розробки у воєнній сфері та стан реалізації державних оборонних замовлень України.  

Відомо, що її чоловік та син також працювали на підприємстві та брали участь в розробці й модернізації військового озброєння і ракетної техніки. 

Зрадниця працювала на одному з дніпровських підприємств у сфері ракетно-космічної галузіЗрадниця працювала на одному з дніпровських підприємств у сфері ракетно-космічної галузі - фото: ssu.gov.ua

Дані про новітні військові розробки передавалися співробітнику ФСБ РФДані про новітні військові розробки передавалися співробітнику ФСБ РФ - фото: ssu.gov.ua

Крім цього, жінка коригувала ракетні удари по Дніпру та розповідала ворогу про відомі їй позиції ЗСУ у місті. 

Під час обшуків співробітники СБУ вилучили засоби комунікацій та комп‘ютерну техніку, які використовувалися для злочинної діяльності. 

Наразі слідчі СБУ повідомили ворожій поплічниці про підозру за статею 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). Судом планується обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах