Над Дніпропетровщиною збили російську ракету

Над Дніпропетровщиною збили російську ракету -

Над Дніпропетровщиною збили російську ракету - фото: censor.net

Події
04 вересня 2022 11:18

У небі над Дніпропетровською областю наша Протиповітряна оборона збила ракету окупаційних військ.

Про це сьогодні зранку, 4 вересня, повідомили у пресслужбі Повітряного командування "Схід". Зазначається, що ракету вдалося збити поблизу Кривого Рогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вчергове результативно спрацювала система ППО. В районі Кривого Рогу мінус одна рашистська ракета. Тримаємо стрій! Разом до перемоги! – йдеться у повідомленні Повітряного командування "Схід".

Зауважимо, що сьогодні вранці у Дніпропетровській області тричі оголошували повітряну тривогу – близько першої та шостої годин.

Нагадаємо, що у ніч на 4 вересня російські окупанти атакували Дніпропетровську область – вдарили по Нікопольському району. Застосовували "Гради" та важку артилерію. Обійшлося без загиблих та постраждалих. Внаслідок ворожого обстрілу у Нікополі виникла пожежа. Вогонь наразі загасили. Також у місті пошкоджені п’ять житлових будинків та декілька господарських споруд. З ладу виведена лінія електропередач. У Марганецькій громаді через атаку пошкоджений приватний будинок та склади, а також прохідна місцевого заводу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах