У Дніпрі маршрутка з пасажирами протаранила огорожу й автомобілі

У Дніпрі маршрутка з пасажирами протаранила огорожу й автомобілі

У Дніпрі маршрутка з пасажирами протаранила огорожу й автомобілі - фото: t.me/dneproperatyv

Події
01 вересня 2022 18:10

Сьогодні, 1 вересня, у Дніпрі автобус №73, який перевозив пасажирів, потрапив у ДТП

Аварія сталася близько 12:00 на перехресті проспекту Олександра Поля та вулиці Володимира Антоновича. Автобус №73 протаранив огорожу та зіткнувся з припаркованими автомобілями. На щастя, ніхто не постраждав.  

Спочатку у соцмережах з’явилася інформація, що у маршрутки відмовили гальма і саме через це сталася аварія. Проте у Департаменті транспорту спростували це.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Там зазначили, що після ДТП автобус відправився у парк своїм ходом, тобто все працювало. Також по заїзду в АТП було перевірено гальмівну систему, яка виявилася у нормі. Зі слів водія, він сам озвучив пасажирам версію про несправність гальм з метою уникнення відповідальності. 

Згодом у пресслужбі Департаменту транспорту повідомили, що за інформацією водія він рухався на "зелений" сигнал світлофора, як несподівано на дорогу вийшов пішохід. З метою уникнення ДТП він повернув праворуч, де зіткнувся з припаркованим автомобілем та наїхав на бордюр. 

Представники Департаменту траспорту переглянули камери і побачили, що водій хотів "проскочити" перехрестя на заборонений сигнал. Правоохоронці склали на нього адміністративний протокол за порушення ПДР. Водія буде звільнено з підприємства і занесено у "чорний список".  
 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах