У Дніпропетровській області 17-річний хлопець підірвався на касетному боєприпасі

У Дніпропетровській області 17-річний хлопець підірвався на касетному боєприпасі -

У Дніпропетровській області 17-річний хлопець підірвався на касетному боєприпасі - фото умовне: zn.ua

Події
31 серпня 2022 17:47

Російські окупанти обстрілюють Дніпропетровську область з різних видів озброєння, у тому числі вони використовують заборонені касетні боєприпаси. Їх ні в якому разі не можна торкатися, щоб не наражати себе та оточуючих на небезпеку.

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив про трагедію, яка сталася у Синельниківському районі. Там 17-річний хлопець торкнувся касетного боєприпасу, який потім здетонував. Внаслідок вибуху юнак загинув. Це вже восьма смерть в області через подібні боєприпаси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Просив і ще раз прошу! Будь ласка, не наближайтеся до вибухівки, що лишається після ворожих обстрілів. Не ходіть у лісосмуги та інші місця, де можуть бути залишки касетних снарядів. Натрапили на підозрілий предмет - телефонуйте рятувальникам або поліції. Касетні боєприпаси підступні. Вони небезпечні  ще якийсь час після "прильотів". Будьте обачними. Це врятує життя, – закликав очільник обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, що у ніч на 31 серпня російські окупанти чотири рази обстріляли Нікопольський район з "Градів" та важкої артилерії. Двічі російські війська вдарили по самому Нікополю.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах