Як у Дніпрі працюватимуть "Нова пошта" і "Укрпошта" на День Незалежності

Як у Дніпрі працюватимуть "Нова пошта" і "Укрпошта" на День Незалежності -

Як у Дніпрі працюватимуть "Нова пошта" і "Укрпошта" на День Незалежності - фото: pexels.com

Події
23 серпня 2022 17:45

Цього року День Незалежності українці будуть святкувати в умовах війни. Через це традиційних вихідних не буде і більшість поштових відділень працюватимуть за звичайним графіком.

"Нова пошта"

У пресслужбі компанії повідомили про зміну графіку роботи поштових відділень лише у Києві, Харківській та Донецькій областя. В усіх інших містах, у тому числі Дніпрі, відділення будуть працювати за звичайним графіком.

Знайти потрібне відділення та перевірити його графік роботи можна за цим посиланням.

"Укрпошта"

У пресслужбі "Укрпошти" повідомили, що більшість відділень 24 серпня також будуть працювати за звичайним графіком. Через безпекову ситуацію зачиненими будуть поштамти та деякі центральні відділення, які продовжать обслуговувати клієнтів наступного ж дня. Перевірити актуальний режим роботи усіх інших точок можна за цим посиланням.

Нагадаємо, що цьогоріч у Дніпрі не буде жодних святкових заходів з нагоди святкування Дня Незалежності. Відмінити їх вирішили заради безпеки містян. При цьому у Дніпрі не будуть подовжувати дію комендантської години.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах