Міноборони РФ запустило черговий фейк про Дніпро

Міноборони РФ запустило черговий фейк про Дніпро

Міноборони РФ запустило черговий фейк про Дніпро - фото: t.me/mod_russia

Події
20 серпня 2022 17:58

Міноборони Росії продовжує поширювати неправдиву інформацію про Дніпро та область.  

Так, на офіційній сторінці Міноборони РФ з'явилася інформація про те, що у Дніпрі на вулиці Торговій на території приватних будинків українські військові розмістили позиції важкої бронетехніки та склади боєприпасів.  

– У Дніпрі на території приватних домоволодінь (вулиця Торгова) українські військовослужбовці розмістили позиції важкої бронетехніки та склади боєприпасів, при цьому евакуація цивільного населення з цього району не проводилась, – написали в Міноборони РФ.

Фейк про Дніпро від Міноборони РФФейк про Дніпро від Міноборони РФ - фото: t.me/mod_russia

Однак це фейк. В офіційному Телеграм-каналі міської ради "Стоп фейк Дніпро" завжди просять довіряти лише офіційним джерелам.  

Слід зазначити, що наступні кроки ворога дізнатися неможливо, тому закликаємо вас завжди реагувати на сигнали повітряної тривоги.   

Нагадаємо, у разі наступу ЗСУ на Крим президент РФ Володимир Путін може загрожувати завдати ракетно-ядерних ударів по Києву, Дніпру та Львову. Про це повідомив директор Інституту трансформації суспільства, політолог Олег Соскін. Він додав, що вперте бажання Путіна володіти Кримом пояснюється тим, що він вважає його частиною символу Російської імперії, колишньої слави. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах