У Дніпрі через будівництво об’їзної дороги, планують обмежити рух транспорту

У Дніпрі через будівництво об’їзної дороги, планують обмежити рух транспорту

У Дніпрі через будівництво об’їзної дороги, планують обмежити рух транспорту - фото: bigbud.kmu.gov.ua

Події
20 серпня 2022 13:13

З 1 вересня 2022 року по 20 січня 2023 року в Дніпрі заплановане будівництво об'їзної дороги. Протягом цього часу можуть перекрити рух автомобільного транспорту на перехресті проспекту Свободи та вулиці Кайдацький шлях.  

Внаслідок цього також зміняться деякі міські автобусні маршрути: №9, 77, 95, 95А. Про це йдеться в проєкті розпорядження міського голови Дніпра Бориса Філатова.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Там також зазначають, що на проспекті Свободи та вулиці Кайдацький шлях буде демонтована ділянка трамвайної колії та контактна мережа.  

З 19 вересня до закінчення робіт трамвай №19 рухатиметься за зміненим маршрутом: площа Старомостова – вулиця Вокзальна – вулиця Княгині Ольги – площа Десантників – вулиця Академіка Белелюбського – вулиця Ударників – проспект Свободи – Новокодацька – проспект Свободи – вулиця Кайдацький шлях – Кайдацький міст – шосе Донецьке – проспект Мира – житловий масив Лівобережний-3.  

До початку виконання робіт планують також утвердити та погодити схему руху транспорту, установити огорожу по периметру та забезпечити пішоходам безпечний рух.  

Варто зазначити, що Північна об'їзна Дніпра – частина програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Нова магістраль може з'єднати три промислові центри України: Донеччину, Дніпро та Кривий Ріг. Також ця дорога розвантажить набережну і у Дніпрі буде менше заторів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах