На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили безпілотник та командний пункт окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили безпілотник та командний пункт окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили безпілотник та командний пункт окупантів - фото умовне: ukr.net

Події
11 серпня 2022 10:53

Cитуація на Криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, але перебуває під повним контролем Збройних Сил України. Ворог продовжує нести втрати у живій силі та техніці. 

Як повідомили в Оперативному Командуванні "Південь", в Бериславському районі російські окупанти намагалися проводити повітряну розвідку. Проте їм це не вдалося. Українські воїни влучно заземлили черговий беспілотник "Орлан-10".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також вони знищили ворожий командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 217-го парашутно-десантного полку в районі села Максима Горького Херсонської області. 

Крім цього, українські пілоти у Миколаївській та Херсонській областях ліквідували два ворожі склади, опорний пункт та ворожу техніку. 

"Протягом бойового дня завдано шість авіаційних ударів. Двічі забезпечено роботу штурмової авіації по опорному пункту і осередку живої сили, озброєння та техніки ворога в Бериславському районі. Двічі бомбардувальники атакували два склади боєприпасів і ще один осередок техніки в Баштанському районі", – йдеться в повідомленні Опорного Командування "Південь".  

За словами керівника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, на Криворізькому напрямку ворог продовжує вести бойові дії по займаному рубежу оборони. Він намагався повернути втрачене положення та спробував силами десантно-штурмового взводу провести розвідку боєм в напрямку нещодавно визволеного ЗСУ Лозового. Успіху не мав та відступив. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах