Є загиблі і поранені: окупанти обстріляли Дніпропетровщину

Є загиблі і поранені: окупанти обстріляли Дніпропетровщину -

Є загиблі і поранені: окупанти обстріляли Дніпропетровщину - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
11 серпня 2022 09:10

Сьогодні вночі, 11 серпня, російські війська атакували чотири райони Дніпропетровської області. Є загиблі та поранені люди.

За ніч окупанти тричі обстріляли Нікопольський район – зафіксували близько 120 "прильотів". Внаслідок обстрілу у місті Нікополь загинули троє людей. ще дев’ятеро отримали поранення, серед них 13-річна дівчинка. Четверо постраждалих госпіталізували до лікарні, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Російські війська обстріляли Дніпропетровщину  -Російські війська обстріляли Дніпропетровщину - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Вдарили з РСЗВ по Нікополю -Вдарили з РСЗВ по Нікополю - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Через обстріл у місті пошкоджені більше 40 багатоповерхівок, зруйновано п’ять квартир. Наразі рятувальники розбирають завали і шукають людей. також пошкоджені три школи, кілька магазинів, гаражі, автомобілі, перебита лінія електропередач. Без світла залишилися близько шести тисяч нікопольчан.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пошкоджені будинки  -Пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Пошкоджені автомобілі -Пошкоджені автомобілі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Червоногригорівській громаді, що у Нікопольському районі, є руйнування у 14 будинках, зачепило амбулаторію, магазин та стадіон. До тисячі людей без електрики.

З РСЗВ "Ураган" росіяни обстріляли Зеленодольську громаду у Криворізькому районі. Там виникло декілька пожеж, які вже загасили. Люди не постраждали.

У Синельниківському районі ворог ударив по Великомихайлівській громаді. В село Великомихайлівка прилетіло чотири ракети. Були влучання в центр населеного пункту. Які саме ракети – наразі з‘ясовують спеціалісти. За попередньою інформацією, С-300, повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Росіяни вдарили по Синельниківському району -Росіяни вдарили по Синельниківському району - фото: t.me/mykola_lukashuk

Пошкоджено близько 20 житлових будинків. Внаслідок обстрілу без вікон залишився дитячий садок, амбулаторія, також пошкоджено електромережі. Двоє людей постраждали, жінка перебуває в лікарні.

По Дніпровсьскому району окупанти вдарили ракето. Масштаби руйнувань ще з’ясовуються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах