Арестович назвав завдання окупантів біля Кривого Рогу

Арестович назвав завдання окупантів біля Кривого Рогу

Арестович назвав завдання окупантів біля Кривого Рогу - фото: Global Images Ukraine

Події
08 серпня 2022 15:25

Російські окупаційні війська завершують формувати угруповання на Херсонському напрямку. Вони можуть піти в бік Кривого Рогу або Миколаєва. 

Як повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович під час прямого ефіру з Марком Фейгіним, основне завдання окупантів – Кривий Ріг. Також їх турбують плацдарми ЗСУ на березі річки Інгулець в районі Давидового Броду. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– На Херсонському напрямку вони завершують формування наступального угруповання. Їхнє завдання – це Кривий Ріг. Можливо, Миколаїв. Крім того, їх дуже хвилюють наші плацдарми, розташовані біля берега річки Інгулець. Вони хочуть це окупувати. Загалом вони збираються боротися. На правій сторіні сконцентровано десь 15 БТГ, на лівій – 4-6 БТГ, є ще одне угруповання південніше. Загалом на театрі бойових дій – біля 30 БТГ, – розповів Олексій Арестович.  
 
За його словами, російські війська також  планують зупинити  просування в районі траси Миколаїв-Херсон, де ЗСУ досить близько підійшли.

 – Це Посад-Покровськ, а це їх дуже хвилює, бо звідси вже видніється Херсон. Там вони планують тримати оборону, – розповів Арестович.   

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах