Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 серпня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 серпня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 серпня - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
01 серпня 2022 09:41

В ніч на 1 серпня ворог знову обстріляв території Дніпропетровської області. Поцілив по двом районам – Нікопольському та Криворізькому.  
 
Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, російська армія випустила по житлових кварталах Марганця та Червоногригорівської громади понад 60 снарядів з "Градів". Через обстріл поранено двоє жінок. Одна з них у важкому стані знаходиться в лікарні. 

По Нікопольському району російська армія випустила близько 60 снарядівПо Нікопольському району російська армія випустила близько 60 снарядів - фото: t.me/mykola_lukashuk

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
  
У Марганці пошкоджено вісім приватних будинків. В одному з них перебували шестеро дітей. На щастя, їх врятували. Обстрілом також зачепило кафе, швейне виробництво та електромережі. Місто частково без світла.  

Через обстріл пошкоджені будинкиЧерез обстріл пошкоджені будинки - фото: t.me/mykola_lukashuk

Залишки від снарядів в одному з пошкоджених будинківЗалишки від снарядів в одному з пошкоджених будинків - фото: t.me/mykola_lukashuk

У Червоногригорівській громаді руйнувань зазнали 30 приватних будинків та автомобілі місцевих мешканців. Кілька вулиць Червоногригорівки залишились без електрики.  
  
Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що в Криворізькому районі окупанти поцілили по прикордонним територіям Зеленодольська та Великої Костромки. Там обійшлось без жертв та руйнувань.  
 
В усіх інших районах Дніпропетровщини ніч минула спокійно. Окупаційних військ на території області немає.  
 
За словами керівника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, ситуація на Криворізькому напрямку повністю контрольована.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах