Під час ворожого обстрілу загинув Герой України та відомий бізнесмен, який був у списку Forbes

Під час ворожого обстрілу загинув Герой України та відомий бізнесмен, який був у списку Forbes -

Під час ворожого обстрілу загинув Герой України та відомий бізнесмен, який був у списку Forbes - фото: 24tv.ua

Події
31 липня 2022 11:08

Сьогодні вночі, 31 липня, Миколаїв зазнав масованих ракетних обстрілів. Попередньо відомо, що загинула одна людина, а ще дві – отримали поранення.

Як повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, після першої години ночі Миколаїв обстріляли. Внаслідок цього пошкоджено ряд об’єктів інфраструктури. Зокрема, готель, спортивний комплекс, два заклади освіта, СТО, а також житлові будинки. На місцях "прильотів" сталося кілька пожеж – горіли двоповерхова будівля, прибудова до житлового будинку, два гаражі та дві господарчі споруди.

За інформацією нардепа Олексія Гончаренка, внаслідок обстрілу Миколаєва загинув Олексій Вадатурський – Герой України, агропідприємець, гендиректор одного з найбільших сільськогосподарських підприємств "Нібулон", віце-президент Української зернової асоціації. Повідомляється і про загибель його дружини.

У 2021 році Forbes оцінив статки Олексія Вадатурського в 430 мільйонів доларів, він посів 24-те місце в рейтингу ТОП-100 найбагатших людей України.

Згодом Гончаренко видалив свій пост. Проте про загибель бізнесмена також повідомили місцеві ЗМІ, посилаючись на джерела у Миколаївській міській раді, і народні депутати Максим Бужанський і Тарас Батенко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах