Окупанти зруйнували сучасний ліцей в Апостоловому, який відкрили два роки тому

Окупанти зруйнували сучасний ліцей в Апостоловому, який відкрили два роки тому

Окупанти зруйнували сучасний ліцей в Апостоловому, який відкрили два роки тому - фото: t.me/dnipropetrovskaODА

Події
22 липня 2022 14:13

В ніч на 22 липня, окупанти обстріляли місто Апостолове в Криворізькому районі. Під ворожий приціл потрапив сучасний ліцей, який повністю реконструювали та відкрили для школярів міста в 2020 році.

Про це повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко. Він показав фото ліцею №1 до ракетного удару і після.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Ліцей №1 в Апостоловому: до і після "прильоту" ракет від прихильників "руського міра". Ми його реконструювали і відкрили для наших дітей у 2020-му. Тепер його немає..., – написав Валентин Резніченко.

Ліцей в Апостоловому до ворожого обстрілу та після ньогоЛіцей в Апостоловому до ворожого обстрілу та після нього - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Крім цього ліцею, в Апостоловому зруйновано ще дві школи. Як розповіли в пресслужбі ДСНС, ворог навмисно бив по навчальних закладах міста. Поряд з ними також пошкоджено житлові будинки.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, що Росія – країна терорист. За його словами, спочатку там поширюють інформацію про якесь озброєння у школах нашої області, а потім б'ють по навчальним закладам міста Апостолове. Роблять це навмисно, щоб виправдовувати свої злочини.

Нагадаємо, що через бомбардування та обстріли збройними силами РФ в Україні пошкоджено 2188 закладів освіти. З них 221 зруйновано повністю.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах