У якому стані постраждалі внаслідок обстрілу Апостолового

У якому стані постраждалі внаслідок обстрілу Апостолового

У якому стані постраждалі внаслідок обстрілу Апостолового - фото: pravda.com.ua

Події
22 липня 2022 13:08

Сьогодні вночі ворог випустив сім ракет по місту Апостолове в Дніпропетровській області. Внаслідок обстрілу постраждало вісім людей. Троє з них зараз в лікарні.

Як повідомили в департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської обласної військової адміністрації, двоє поранених у важкому стані. Вони знаходяться в лікарнях Кривого Рогу. Одна людина перебуває в медзакладі Апостолового. Вона має стан середньої тяжкості. Ще п’ять постраждалих лікуються вдома.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Завали після ракетної атаки розбирають 40 рятувальників, волонтерів та працівників комунального господарства. Працюють 26 одиниць пожежно-рятувальної та комунальної техніки.

Нагадаємо, що в Апостоловому зруйновано три навчальні заклади. Один з них носив ім’я видатного місцевого педагога та науковця Олександра Залужного.

– Один із закладів носив ім’я видатного місцевого педагога та науковця Олександра Залужного. Ймовірно ворог вважав, що знищив школу, названу на честь Залужного – Головнокомандувача Збройних сил України, – сказав тимчасово виконуючий обов'язки начальника відділу зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Сергій Ковтонюк.

В результаті ворожої атаки в Апостоловому також пошкоджені житлові будинки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах