Ракетний удар по "Південмашу" в Дніпрі: знайдено тіло ще одного загиблого

Ракетний удар по "Південмашу" у Дніпрі: знайдено тіло ще одного загиблого

Ракетний удар по "Південмашу" у Дніпрі: знайдено тіло ще одного загиблого - фото: adm.dp.gov.ua

Події
19 липня 2022 09:47

Ввечері 18 липня стало відомо про ще одну людину, яка загинула через ракетний удар по “Південмашу” в Дніпрі.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, рятувальники дістали з-під завалів промислового підприємства тіло ще одного загиблого. Шукали людину майже три доби.

Таким чином, ворожа атака забрала життя чотирьох людей. Шістнадцять осіб дістали поранення. Семеро з них нині у лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Валентин Резніченко додав, що пошуково-рятувальні роботи на "Південмаші" завершені. Працівники ДСНС за три доби розібрали на підприємстві понад 325 тонн зруйнованих металоконструкцій.

Нагадаємо, 15 липня, пізно ввечері військові РФ запустили ракети по Дніпру. Мер підтвердив, що удар був по заводу "Південмаш" та в район вулиці Робочої. 90 пожежників майже 38 годин приборкували полум’я на промисловому підприємстві. Серед загиблих – водій автобуса, який уже їхав до парку. Люди, які постраждали були у епіцентрі вибуху. Дехто в момент атаки був у квартирах, хтось – на вулиці. У них осколкові поранення, струс головного мозку, порізи та рани, травми очей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах