Яка ситуація у Дніпропетровській області на 19 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 19 липня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 19 липня - фото умовне: rbc.ua

Події
19 липня 2022 09:26

Ніч на 19 липня у Дніпропетровській області була дуже тривожною і, на жаль, не обійшлося без ворожих обстрілів. Окупанти вдарили по двом районам – Нікопольському та Криворізькому.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що вчора пізно ввечері окупанти знову обстріляли Нікополь з реактивних систем залпового вогню. Зафіксовано близько 40 пострілів. Ворог поцілив по території порту, а також по двом промисловим підприємствам, на яких сталися пожежі. Вогонь вже ліквідували.

Окрім цього, внаслідок атаки пошкоджено житловий будинок, господарчу споруду, електромережі. Місцеві мешканці не постраждали. При цьому у Нікопольському районі тривога тривала ще з відучора – близько 19 годин. Відмінили її лише вранці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Криворізькому районі російські війська обстріляли прикордонні території Зеленодольської громади. Обійшлося без жертв і руйнувань. Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що ситуація на Криворізькому напрямку напружена, але перебуває під контролем. Він додав, що бойовий дух наших частин високий, наші воїни успішно виконують поставленні бойові розпорядження.

В інших районах області ніч минула без надзвичайних ситуацій. На ранок 19 липня російських окупантів на території Дніпропетровщини немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах