Залишилися двоє діток: що відомо про водія автобуса, який загинув через ракетний удар по Дніпру

Залишилися двоє діток: що відомо про водія автобуса, який загинув через ракетний удар по Дніпру -

Залишилися двоє діток: що відомо про водія автобуса, який загинув через ракетний удар по Дніпру - фото: facebook.com/ivan.vasyuchkov

Події
16 липня 2022 18:01

Внаслідок вчорашнього ракетного удару по Дніпру загинув водій 146-го міського автобуса. Стало відомо, що у загиблого залишилося двоє дітей.

Як розповів депутат Дніпровської міськради Іван Васючков, чоловіка звали Сергій, йому було 37. Він був звичайним роботягою, який робив свою справу добре і ставився до оточуючих з повагою.

- Поважали його та оточуючі – колеги, клієнти та друзі. У нашому місті ви не знайдете людину, яка б погано відгукувалася про Сергія. Людина кремінь, але з почуттям гідності та людяним серцем. Єдиним його недоліком було невміння відмовляти, коли до нього зверталися по допомогу, – розповів Іван Васючков.

За його словами, без чоловіка залишилася любляча дружина, а без тата – двоє діток 15 та 3 років. Сім'ї зараз дуже важко.

Поховають Сергія завтра на Краснопільському цвинтарі. Дізнатися, як допомогти сім'ї, можна тут.

Нагадаємо, раніше ми писали, що чоловік учора ввечері вже закінчив робочий день і прямував до парку, щоб завтра знову вийти на роботу. Дорогою водій загинув внаслідок ворожої ракетної атаки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах