Чи буде платним проїзд для школярів у Дніпрі

Чи буде платним проїзд для школярів у Дніпрі

Чи буде платним проїзд для школярів у Дніпрі - фото: Depositphotos

Події
14 липня 2022 12:41

У Дніпрі 13 липня підняли ціни на проїзд в громадському транспорті. Подорожчання пояснили тим, що значно підвищилася вартість дизельного палива, газу, витратних матеріалів.

Проте, для школярів міста, за наявності учнівського квитка, проїзд у трамваях, тролейбусах та метро – безкоштовний. В автобусах вони мають право на знижку у розмірі 25%. Про це повідомили у департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також у департаменті розповіли, як перевести дитину-переселенця до школи у Дніпрі. Потрібно звернутися до контакт-центру за телефонами: 099-500-71-17; 097-500-71-17. Або – до школи, яка близька до вашого місця проживання.

Для зарахування до навчального закладу необхідно подати заяву одного з батьків школяра (з поданням документа, що засвідчує особу заявника), копію свідоцтва про народження, документ про освіту або особиста справа учня.

Після зарахування до школи, дитина отримає учнівський квиток, який дозволить їй користуватися пільгами у громадському транспорті.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах