Яка ситуація у Дніпропетровській області на 8 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 8 липня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 8 липня - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
08 липня 2022 09:20

У Дніпропетровській області ніч на 8 липня минула під звучання сирен. Ворог знову обстрілював наші території.

На ранок російські війська обстріляли Криворізький район. Удари нанесли по двох громадах – Апостолівській та Зеленодольській, розповів голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. В Апостолівській громаді ворог поцілив по селу Новосеменівка. Через вибухову хвилю у будинку вибили шибки.

У Зеленодольську під обстрілом опинився дачний масив та паркова зона. Попередньо, ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інших громадах Дніпропетровської області ніч минула спокійно. Наразі все спокійно, повідомив керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що на Криворізькому напрямку фронту оперативна ситуація все ще напружена. Вчора ворожа ДРГ намагалася проникнути в тил наших військ в районі села Добрянка Херсонської області. Завдяки майстерності наших захисників, майже всю ДРГ окупантів вдалося знищити. Також наші підрозділи успішно відбили штурм росіян, який вони почали після цього. Ворог зазнав втрат та був змушений відступити назад.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах