У Дніпрі дівчина постраждала від вибуху газової колонки у ванній

У Дніпрі дівчина постраждала від вибуху газової колонки у ванній

У Дніпрі дівчина постраждала від вибуху газової колонки у ванній - фото: idei.club

Події
07 липня 2022 12:57

У Дніпрі для 20-річної дівчини, яка приймала душ, день ледь не закінчився трагедією

Як повідомив завідувач АНД підстанції Дніпропетровської станції швидкої допомоги Максим Полухін, у ванній кімнаті раптом вибухнула газова колонка. Це сталося у той час, як дівчина приймала там водні процедури. Пише "Дніпро Оперативний". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На щастя в цей момент батьки були вдома. Вони почули вибух і кинулися на допомогу своїй доньці. 20-річна дівчина не отримала серйозних тілесних ушкоджень, проте встигла сильно отруїтися чадним газом. На місце викликали швидку. Дівчину госпіталізували.

Максим Полухін зазначив, що подібного інциденту можна було уникнути, якби не серйозна помилка, яку припустилися при встановленні газової колонки. У ванній кімнаті розміщувати ці пристрої категорично заборонено. Він закликав мешканців не нехтувати правилами поводження з газовими приладами.

Нагадаємо, у Дніпрі 11-річний Михайло постраждав через вибух гранати на житловому масиві Тополя-3. Його вже перевели з реанімації та готують до виписки. Головною задачею було лікування великої рани правого стегна. Також у дитини виявили уламок в області правого ліктьового суглоба. Наразі стан хлопчика задовільний. Скарг у нього немає. 6 липня, його виписали з лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах