У Дніпро з пораненням доправили відомого актора та активіста

У Дніпро з пораненням доправили відомого актора та активіста -

У Дніпро з пораненням доправили відомого актора та активіста - фото: twitter.com/DzevelinB

Події
06 липня 2022 16:43

На фронті отримав поранення Сергій Філімонов – відомий актор та громадський діяч. Його переводять на лікування у Дніпро.

Сергій Філімонов на своїй сторінці у Твіттері повідомив, що отримав поранення. За його словами, він потрапив під обстріл "Градами", внаслідок чого його посікло уламками. Актор додав, що медики витягли з його тіла вже вісім осколків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення перебував у "гарячих" точках, але через поранення його тепер переводять у Дніпро. 

На фронті поранили Сергія Філімонова -На фронті поранили Сергія Філімонова - фото: twitter.com/DzevelinB

Варто зазначити, що Сергій Філімонов став на захист України ще в 2014-му році. Зокрема, він брав участь у визволенні Маріуполя, Мар'їнки, в боях за Іловайськ та під Гранітним. Він є лідером руху "Гонор", а раніше керував київським осередком партії "Національний корпус", воював у складі добровольчого батальйону "Азов". 

Сергій Філімонов виконав головну роль у кримінальній драмі "Носоріг" режисера Олега Сенцова. На Стокгольмському кінофестивалі цей фільм здобув головну нагороду, а Філімонова назвали найкращим актором чоловічої статі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах