У Дніпропетровській області знайшли коригувальника ворожого вогню

У Дніпропетровській області знайшли коригувальника ворожого вогню -

У Дніпропетровській області знайшли коригувальника ворожого вогню - фото: freepik.com

Події
06 липня 2022 14:00

У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який передавав ворогу інформацію про розташування підрозділів ЗСУ. Також він коригував ворожі обстріли.

За даними слідства, чоловік підтримував ведення повномасштабної війни РФ проти України. Через Telegram він повідомляв російським військовим про розташування та пересування особового складу і військової техніки ЗСУ та Нацгвардії у Дніпропетровській області.

З 25 по 27 травня чоловік через інтернет-дзвінок передав розташування двох військових частин на Дніпропетровщині та кількість одиниць техніки. Тобто фактично він навів та коригував вогонь російських окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області затримали коригувальника вогню -У Дніпропетровській області затримали коригувальника вогню - фото: dnipr.gp.gov.ua

Як повідомили у Дніпропетровській обласній прокуратурі, за місцем мешкання чоловіка провели обшуки, у нього знайшли гранату. Його затримали. Чоловіку обрали безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому оголосили підозру за фактами вчинення державної зради в умовах воєнного стану та незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах