У Дніпрі військовий розстріляв собаку з цуценятами: реакція голови ОВА

У Дніпрі військовий розстріляв собаку з цуценятами: реакція голови ОВА -

У Дніпрі військовий розстріляв собаку з цуценятами: реакція голови ОВА - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Події
06 липня 2022 11:12

На вулиці Передовій у Дніпрі чоловік розстріляв собаку, яка роками жила на автозаправній станції. У неї залишилися маленькі цуценята. На ситуацію відреагував голова області Валентин Резніченко.

Зооволонтер Тетяна Карлова розповіла, що вчора вранці до неї звернулися працівники АЗС WOG з проханням про допомогу. Вони повідомили, що чоловік вистрелив у собаку. У шоковому стані тварина побігла на дорогу, де її ще й збила машина. Від отриманих травм вона померла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У вбитої собаки були цуценята. Декілька малят якраз були причмокнуті до її грудей та пили молочко – вони також загинули під колесами автомобіля. Вижило троє песиків, але вони отримали рвані поранення. Цуциків відвезли у ветлікарню, де їм надали всю необхідну допомогу. Малечі також вже знайшли прийомну маму, яка буде їх вигодовувати.

У собаки залишилися цуценята -У собаки залишилися цуценята - фото: facebook.com/groups/724832250931170

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко попросив поліцейських розібратися в цьому інциденті. Убивцею собаки з цуценятами виявився військовий. Зараз він на півдорозі до Бахмута, його затримають і передадуть до військової служби правопорядку.

- Як на мене, це вчинок не гідний звання військового. У нас війна. Ми воюємо за людські цінності. Ми стоїмо проти нелюдської жорстокості, проти дикунства. Ми воюємо за те, щоб у нашій країні, у нашій області було безпечно. Усім! Війна не дає права ані військовому, ані цивільному убивати просто так. Нищити треба ворога, а не безпорадних перед зброєю тварин, – прокоментував Резніченко.

Керівник ОВА додав, що військовий має понести покарання за свій "невійськовий" вчинок.

Дізнатися, як допомогти цуценятам, можна за посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах