На Дніпропетровщині поліцейський врятував дитину, яка ледве не втонула

На Дніпропетровщині поліцейський врятував дитину, яка ледве не втонула

На Дніпропетровщині поліцейський врятував дитину, яка ледве не втонула - фото: dp.npu.gov.ua

Події
05 липня 2022 18:31

У Новомосковському районі поліцейський разом військовослужбовцем врятували семирічну дівчинку, яка ледь не втонула у річці. 

Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, ввечері 2 липня, начальник відділу реагування патрульної поліції Новомосковського районного відділу поліції Валерій Горобець разом з родиною та друзями приїхали на берег річки відпочити.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом, неподалік від себе, вони почули крики про допомогу. Поліцейський разом з товаришем – військовослужбовцем, командиром 121 полку зв’язку Всеволодом Кіріченком, швидко кинулися до річки. У воді вони побачили маму з двома маленькими доньками, які тонули та кликали допомогу.

За словами Валерія Горобця, одну дівчинку та маму одразу витягли на берег. Проте друга дитина зникла з полю зору. Рятувальники обстежили дно річки, після чого військовий відчув дівчинку і витягнув її на поверхню. На березі виявилося, що дівчинка не дихає.

Поліцейський одразу почав робити дівчинці серцево-легеневу реанімацію. На щастя, його дії виявилися ефективними і вже за кілька хвилин дитина прийшла до тями.

Наступної доби рятувальник зателефонував  до дитячого  відділення. Там йому повідомили, що маленьку Олександру з мамою та сестричкою вже виписали додому. Її життю нічого не загрожує. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах