На Дніпропетровщині чоловік кинув у поліцейського "коктейль Молотова"

На Дніпропетровщині чоловік кинув у поліцейського "коктейль Молотова" -

На Дніпропетровщині чоловік кинув у поліцейського "коктейль Молотова" - фото: zmina.info

Події
05 липня 2022 14:35

У Кам'янському на Дніпропетровщині чоловік кинув у поліцейського "коктейль Молотова" через те, що правоохоронець зробив йому зауваження.

Ввечері 3 липня поліцейський повертався додому. У дворі будинку до нього підійшов чоловік і почав нецензурно лаятися. Поліцейський зробив йому зауваження, на що чоловік вибіг з "коктейлем Молотова".

Правоохоронець одразу зателефонував у поліцію та спробував заспокоїти нападника. Однак підозрюваний не відреагував на звернення та кинув у нього пляшку з "коктейлем". Після цього поліцейський та патрульні, які прибули за викликом, затримали нападника. Про це розповіли у ГУ НП Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік кинув у поліцейського "коктейль Молотова" -Чоловік кинув у поліцейського "коктейль Молотова" - фото: dp.npu.gov.ua

Нападником виявися 37-річний місцевий житель, який був неодноразово судимий. Йому вже повідомили про підозру за статтею за посягання на життя працівника правоохоронного органу. Чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Співробітник поліції отримав легкі ушкодження ніг. 

Нагадаємо, що нещодавно у Кривому Розі на Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП, у яку потрапив автомобіль з випускниками. Одна дівчина загинула на місці події, а ще п’ятеро людей постраждали. Водія одного з легковиків госпіталізували у стані коми.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах