Є певні успіхи: Корбан розповів, як змінилася ситуація на фронті

Є певні успіхи: Корбан розповів, як змінилася ситуація на фронті -

Є певні успіхи: Корбан розповів, як змінилася ситуація на фронті - фото: dniprorada.gov.ua

Події
01 липня 2022 15:03

Голова Територіальної оборони Дніпра прокоментував ситуацію на бойових напрямках навколо Дніпропетровської області.

За словами Генадія Корбана, на Запорізькому та Криворізькому напрямках триває обмін артилерійськими ударами. Російські війська продовжують обстрілювати Зеленодольську на Апостолівську громади. Він зазначив, що у наших військових є невеликі успіхи на Криворізькому напрямку – там ЗСУ проводять контратаки. Про це Геннадій Корбан розповів під час телемарафону на каналі "Дніпро TV" 1 липня.

На Запорізькому напрямку українські військові розширюють зону впливу. Корбан відмічає, що це ще не є контрнаступом, а скоріше вони займають "сіру зону".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На сході – Лисичанський, Сєверодонецький напрямки – наші війська відступають. Голова Тероборони пояснив це тим, що, ймовірно, наші військові будуть шукати для себе більш вигідні рубежі, щоб стримати натиск російських військ. За його словами, немає сенсу тримати ці міста, оскільки є великі втрати серед наших військових, а також зайняті невигідні тактичні позиції.

Говорячи про Харківський напрямок, Корбан відзначив дніпровську 93-ю ОМБр "Холодний Яр", яка відважно тримає оборону під Ізюмом, Барвінковим. У певних населених пунктах проводять контратаки, ворог намагається атакувати, але безуспішно.

За словами Геннадія Корбана, прибуття лендлізу матиме багато позитивних моментів для української армії та оборони.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах