Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 липня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 липня - фото: facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Події
01 липня 2022 09:22

Ніч на 1 липня у Дніпропетровській області минула неспокійно – під обстріл потрапив Нікопольський район.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що окупанти обстріляли поле біля одного з сіл у Нікопольському районі. За попередніми даними, ніхто з людей не постраждав. Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко уточнив, що ворог вів обстріл із РСЗВ. На місці "прильоту" нині працюють фахівці.

Керівник Нікопольської РВА Євген Євтушенко розповів, що російські війська вдарили по скошеному полю поблизу одного з сіл на межі з Криворізьким районом. Руйнувань та постраждалих немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Сьогодні вранці орки вступили в бій зі скошеним полем поблизу одного з сіл Нікопольщини, на межі з Криворізьким районом. Руйнувань та постраждалих немає. Орієнтовно, прильот однієї ракети РСЗВ, – розповів Євтушенко.

У Криворізькому районі наразі ситуація контрольована. Там за довгий час була перша спокійна ніч. Голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що у Кривому Розі все нормально.

В інших громадах області ніч також пройшла тихо. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини на ранок 1 липня немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах